top of page

Testimonials

Fra tidligere deltagere

IMG_5188.HEIC

Tak for en fantastisk weekend fyldt med fantastiske, dybe, rørerende, inspirererne og helt igennem dejlige snakke.

Jeg sidder med den største taknemmelighed i kroppen over, at have mødt og delt dette rum med alle jer modige mænd det er i.

Tænk hvordan det ville se ud, hvis flere mænd turde det! Wow! 

Tak for jer alle

Weekenden har på alle måder været lærerig, givende og givet mig en fantastisk følelse i kroppen. 

Tænk at kunne møde op, uden at kende nogen, og blive mødt med åbne arme, omsorg og forståelse. Det ramte mig, og jeg er dybt taknemmelig. Må indrømme at følelserne sad ret meget uden på tøjet, da jeg kom hjem til min dejlige familie. 

Tak for det. 

Jeg glæder mig til version 2.0.

IMG_4977.HEIC
IMG_4966.HEIC

Jeg havde fået opholdet i julegave, og vidste ikke helt hvad det var og hvad der skulle ske. Jeg var åben, men var et svært sted i mit liv, hvor jeg havde brug for at der skete "et eller andet". 

Kristian formår, nærmest fra første minut, at skabe et "rum", hvor man føler sig tryg, føler sig hørt og anerkendt og et rum hvor man kan tale om de svære ting. 

Han skaber små magiske øjeblikke hvor jeg forsvandt dybt ind i mig selv. Steder hvor jeg ikke havde været før. Magiske meditationer, og "out of This world" lydunivers! Han faciliterede fora hvor vi kunne snakke indbyrdes, mand til mand om de svære ting, OG om de gode ting. Hvad er vores drømme egentlig? 

Kristian er et virkelig behageligt menneske, som ser mennesket. Ligegyldigt hvilket tøj du har på, eller hvor langt hår du har. Han møder dig, lige dér hvor du er i livet! Jeg tog derfra med en følelse af glæde, taknemmelighed og HÅB! 

Tak

bottom of page